Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - wersja PC już 14 kwietnia 2015 roku!

pxime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
500px-Grand_Theft_Auto_V_Logo.png

Pozostało kilka dni, a konkretnie 14 kwietnia wychodzi jedna z najbardziej wyczekiwanych premier tego roku na PC - GTA V.

Główne założenie autorów gry było takie, aby funkcjonowała ona na jak największej ilości komputerów. Zwiększono odległość rysowania obiektów, poprawiono również odbicia światła oraz modele postaci.

Jeśli chodzi o optymalizację gry, autorzy bardzo się postarali - do dyspozycji oddadzą nam naprawdę wielkie możliwości: jakość tekstur, cieni, fizyki, wody, a nawet ustawianie gęstości ruchu ulicznego!

Premiery nie przesuwano na darmo, efekty zobaczycie już wkrótce.

Pozostaje nam tylko czekać do premiery tejże świetnej gry.

Opublikowano

Wszystko fajnie i świetnie. Ciesze się.

Serwery są tak przymulone że jak pobieram GTA V to pobiera mi tylko przez 2 minuty potem błąd połączenia z serwerem który trwa 30 minut.

Bardzo ciężko jest pobrać GTA V na PC xD

Opublikowano

Trzeba kupować pudełkową ;D

Nie mam zamiaru posiadać pudełko które by się kurzyło a po za tym nie chce mieć 7 płyt do jednej gry.

Opublikowano

Mi internet nie pozwala na kupienie samego klucza. Ale i tak wolę pudełkową wersję, GTA jest jedną z tych gier, które chętnie dodam do kolekcji gier na półce ^^

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Mi internet nie pozwala na kupienie samego klucza. Ale i tak wolę pudełkową wersję, GTA jest jedną z tych gier, które chętnie dodam do kolekcji gier na półce ^^

To stanowczo dobry pomysł, aby zakupić wersję pudełkową - ja również zamierzam kupić właśnie pudełeczko, jest satysfakcja z zakupu oraz opakowanie z magiczną wartością sentymentalną. :)

Opublikowano

@ULTMX i nie musisz sie meczyc z instalowaniem 500 aktualizacji i

meczenia sie bo twoj internet jest wolny czy cos.

Ba, to również warto uwzględnić, choć niewiele osób o tym wie.

Chociaż nie wiem sam, czy aktualizacje są takie złe... w końcu wnoszą urozmaicenia, poprawki, czyli są przydatne.

No cóż, wybór trzeba podjąć samemu. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...